Neem contact op

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Stuur ons een bericht

We hebben je bericht ontvangen en zullen zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Documentatie

Je kunt antwoorden op veelgestelde vragen vinden in onze kennisbank.

Bekijk documenten >

Connect met ons

Financieel plan in Excel Vind ons leuk op Facebook

Financieel Plan in Excel Volg ons op Twitter

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over Financieel Plan in Excel?

Heb ik Microsoft Excel nodig?

Ja dat is nodig. Financieel Plan in Excel vereist Microsoft Excel 2007 of hoger (PC/Mac). Als je Excel eenmaal hebt geïnstalleerd op je computer – ben je klaar om dit pakket te gebruiken. We adviseren om de nieuwste versie van Excel te gebruiken, dat is momenteel Excel 2016 of 365.

Kan ik de template op meer dan één computer gebruiken?

Financieel Plan in Excel is een op Excel gebaseerde toepassing, dus je installeert en gebruikt het op je eigen lokale computer of laptop.

Je kunt het natuurlijk downloaden naar elke computer die je hebt – maar je moet je ervan bewust zijn dat het lokaal werkt. Het wordt daarom aanbevolen dat je de template opslaat in een map die toegang tot de cloud heeft. We raden je aan tools als OneDrive, Google Drive of een vergelijkbare toepassing te gebruiken.

Kan ik dit sjabloon ook op mijn Mac gebruiken?

Jazeker. Financieel Plan in Excel is geschikt voor bijna alle apparaten waarop Excel is geïnstalleerd. Dus ook voor je Mac. We adviseren dat je Excel 2016 (365) of hoger gebruikt.

Welke garantie geven jullie?

We hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geven. Wij nemen al het risico, zodat jij dat niet hoeft te doen. Natuurlijk willen we graag weten waar je moeite mee hebt. Laat het ons weten en we helpen je graag verder…

Werkt Financieel Plan in Excel ook met OpenSource software zoals OpenOffice?

Financieel Plan in Excel is speciaal ontworpen voor Microsoft Excel. De werking van de template is niet getest of gegarandeerd met OpenSource Software zoals OpenOffice of Google Spreadsheets.

Hoe hef ik de beveiliging op?

Als je iets wilt wijzigen in Financieel Plan in Excel dan kan dat. Hef de beveiliging op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Wees voorzichtig. En vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Hoe installeer ik dit pakket?

Installatie is heel eenvoudig. Download Financieel Plan in Excel via de downloadlink in de bevestigingsemail of via jouw account. Kies een locatie waar je het bestand wilt opslaan. Pak het ZIP-bestand uit. Open vervolgens het bestand.

Hoe is de ondersteuning geregeld?

Met Financieel Plan in Excel ben je binnen 5 minuten aan de slag. We helpen je graag verder als je even vastloopt met het sjabloon. Je vindt op deze site ook de handleiding.

We beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we onze producten betaalbaar.

Ons supportbeleid vind je hier.

Hoeveel financiële plannen kan ik maken?

Je kunt Financieel Plan in Excel gebruiken voor al je eigen ondernemingen. Wil je een jaarrekening maken voor een vriend of familielid, klant of relatie bestel dan de Commerciële licentie.

Kan ik Financieel Plan in Excel gebruiken voor mijn klanten?

Wil je een financieel plan maken voor een vriend of familielid, klant of relatie? Bestel dan de Commerciële licentie.

Waarom zijn sommige cellen beveiligd?

Als gebruiker van Financieel Plan in Excel hoef je alleen de blauwe cellen te vullen/wijzigen. Grijze cellen bevatten formules en zijn beveiligd om onbedoelde overschrijving ervan te voorkomen.

Hoe breid ik mijn tabellen uit?

Als een van de tabellen bijna vol is, dan kun je die uitbreiden. Maak eerst een backup! Hef dan de beveiliging van het blad op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Voeg daarna nieuwe regels tussen bóven de laatste regel. Kopieer vervolgens een gehele regel (die formules bevat) helemaal naar beneden tot de laatste regel. Vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Klaar om je financieel plan op te stellen?

Sluit je aan bij honderden klanten die het Financieel Plan in Excel gebruiken. Koop zonder zorgen met onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Bestel Financieel Plan in Excel >
Financieel Plan in Excel