Over ons

Een kijkje achter de schermen van het Financieel Plan in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe het Financieel Plan in Excel is ontstaan.

Financieel Plan in Excel is ontwikkeld met onze eigen behoeften om goed en gedegen financieel plan op te stellen zonder gegevens meerdere keren in te moeten voeren. We hebben Financieel Plan in Excel voor intern gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Financieel Plan in Excel is gemaakt met als doel om simpel en snel een begroting op te stellen om zo vertrouwen op te bouwen bij investeerders, kredietverstrekkers en andere betrokkenen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat één geïntegreerd sjabloon alle rapportages oplevert.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 30.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel

Financieel Meerjarenplan in Excel